RENDEMENT ZONDER ZORGEN

Uw recreatiewoning verhuren. Onafhankelijk, winstgevend, zorgeloos

U wil beleggen in een recreatiewoning?  Rendement op uw spaargeld? Plezier van uw natuurhuis?

Dit zijn thema's waar wij mee vertrouwd zijn als specialist in recreatief vastgoed. Huiseigenaren weten dat en maken daar gebruik van. Dus zijn wij nauw betrokken bij de aan- en verkoop van recreatiewoningen.

Q-Homes verzorgt verhuur / verkoop van particuliere recreatiewoningen. Op bungalowparken en individuele locaties. Voor vakanties of langere periodes. Wij zijn dienstverleners voor huiseigenaren in N-O Nederland

Soms doen wij dit als 'makelaar' voor een eigenaar die wil verkopen of voor een belegger die juist wil kopen e/o investeren. Bij gelegenheid kopen wij ook zelf woningen aan en bieden deze vervolgens aan via de geëigende platforms en kanalen. Vaak weten wij beschikbaarheid van woningen al van tevoren en bieden deze onderhands aan in onze netwerken.

Voor kopers/beleggers is natuurlijk van belang, dat wij als exploitant van verhuur en beheer en kenners van de woningen weten welke rendementen er wel (en niet!) kunnen worden behaald, gegeven investering, technische staat, ligging en verhuurbaarheid van de woning.

Meer weten over woningen die te koop gaan komen ?     Klik hier voor contact.